Post by giwachmareter on Mar 7, 2022 17:37:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Teacher Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Teacher Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ откључавање кристала ▞▞▞
▞▞▞ Teacher Simulator 2022 version ▞▞▞
Много додатака и много кашњења ок игре 👌👌
Тешко је користити, али забавно, надам се да ће га мало побољшати, ово није негативно, одлична је игра.😃
Молимо додајте звук на други начин игра је невероватна.
Ова игра је лепа, али није оно што ми се више свиђа, има много реклама и када притиснем не хвала да се бавим својим новцем, само вас одведе до огласа и неугодно је што има много реклама збогом
У почетку пријатно, али врло рано постаје досадно јер постоје стални огласи. Не сметају ми повремене рекламе, али када се чини да је више реклама него стварног играња, не вреди. Такође игра нема звук или звучне ефекте тако да заиста пада. Штета што је уништен... јер идеја о томе и моменти стварног играња нису толико лоши.
Свиђа ми се игра, али морате да гледате рекламе😖😖🤨 да бисте зарадили, није моја ствар да гледам превише реклама😕😕
Мислим да би била 4 звездице да није ИМАЛА ТОЛИКО ОГЛАСА и мислим да да није имала ТОЛИКО ОГЛАСА добила би 4 звездице јер је за мене мало заостала. Као и свака ознака коју урадим, даје ми оглас, такође сам желео да омамим насилника, али је писало да оглас није доступан и након што сам је пустио, ДАО МИ ЈЕ РЕКЛАМУ.
Teacher Simulator Casual gda
Најбоље је учити и играти се за децу
Свиђа ми се ова игра и у овој игрици су љубазни и љупки 😍
Мора да многи огласи не добијају игру осим ако не желите да умрете. 🥲🥲😛
Ова игра је добра, али има много додатака и застоја на мом телефону
ДОБРА ИГРА...али има много додатака!Сваке 2 секунде се појављује додатак! Док ви момци не поправите рекламе и ставите их барем... 3 рунде нећу држати ову апликацију на свом уређају. И дајем му само 3 звездице јер помаже деци која желе да буду учитељи када одрасту и даје им информације о томе како да буду учитељи, то је то!
Глупост
Игрица је уреду али да нијесу ставили надгледавање ученика дала би 5 звјздица 🐸🐺🐖🐷
Тешко је контролисати ствари и постоји много огласа.
Добро је, али му је потребан интернет. Ту је и додатак. не могу да осетим уживање у овој игри. И знам да је за дете, али питање је тако тешко ах.., мислим ако постоји питање и ваш разред ће одговорити, ви ћете изабрати тачно или погрешно. Али нисте знали шта је исправно, а шта погрешно јер је тешко. А ако у разреду буде насилник, ви ћете изабрати само идите или обоје иду у директорову канцеларију. Али не можете изабрати да идете у главну канцеларију јер кликнете на то, потребно је додати. Већ сам га избрисао.
Има много реклама требало је да смањи те мало
Не можете да играте ван мреже и не можете да играте са другим људима, тако да нема смисла да преузимате и постоји додатак након сваког нивоа, што је заиста досадно
Ова игра је тако згодна и научиће вас! Мој син то свира. Гледао сам га. Видим зашто ужива у томе, само пробајте тако уредно и насмејте се и ви
Ова игра је била сјајна, али молимо уклоните огласе и отворите бесплатни ВИП и хвала вам што сте направили ову игру
Леп
Ова игра је препуна реклама, када завршите игру која траје око 10 секунди, она ставља и опцију да је удвостручите са рекламом, али ако само сакупите оно што сте добили и не удвостручите то, она и даље ставља рекламу и ви немојте добити двоструку добит. Такође у послу монитора у сали постоји насилник и да бисте га казнили морате погледати још један оглас.
Добро, али мрзим рекламе, то је досадно
Апсолутно волим ову игру. Мало сам осетљив на граматику и правопис и ово ми много помаже. Али имам једну замерку да има много огласа. Јер након сваке рунде када од вас тражи да удвостручите и кликнете на не, хвала, и даље се приказује оглас. Молимо вас да промените ово јер ја стварно не волим рекламе. Могу да поднесем неколико, али не можете да ставите оглас после сваке рунде
Ова игра је добра игра Волим ову игру, то је само најбоља игра због које се запитам да сам учитељ мислио бих да ће моји ученици увек добити А
Да ли је бити исти учитељ је само учитељ, зар не ћемо имати нешто ново да видимо децу
Много ми се свиђа ова игра јер можете сами да научите неке ствари, такође је јако забавна јер вам показују како се то ради, а онда можете и сами.
Добро је, али не знате када оценимо питање које ми се свиђа потребно је неколико секунди да се означи
A Kiss from Death: Anime Otome Virtual Boyfriend Äventyr hqdp
Добра је апликација, али када пише нова игра, добио сам обриши ме или нешто слично и није ми дозволила да пређем на следећу ствар, а мој екран је обрисан осим леве стране јер ми није дао да је ушушкам и ишло ми је на живце.
Teacher Simulator Diverse kbw
Ова игра је веома лепа мој сан је да учим од деце мој сан је потпун из ове игре
Не преузимајте ову игру јер ми кликнемо на прикупљање него аутоматски кликнемо на троструки новац 💰 То ми се не свиђа и желимо да видимо додатак ЈУСТ ХАТЕ ТХИС ГАМЕ😡😠😡😠😡😠😡👿👿💢🗯💢
Додајте још, има још много других активности наставника, додајте то да бисте постали учитељ, на пример, ученицима се даје јејутан итд.
Дајем пет звездица за ово право јер је то веома лепа игра, чак и не знам да ли је тако написано, али то је веома лепа игра и боља је од осталих игара за наставнике јер углавном изгледа као да можете да је напишете уместо морате да напишете ово па ћу вам дати пет звездица, хвала
Лоше. Показао ми је оглас који је неприкладан и имам 10 година. То је довољно! А ДА СТВАР БУДЕ ГОРША, У СТВАРНОЈ ИГРИ ЈЕ ЗБУНИЛО Кс ЗА КРЉУ, А НА МОНИТОРИМА САЛА ЈЕ ДА ЈЕ ДЕТЕ 2 ПРАВО И 1 ПОГРЕШНО, А ВИ МИСЛИТЕ ДА ЈЕ ПОГРЕШНО?! НЕ! НИЈЕ! ПОПРАВИТЕ ОБА ИЛИ ДРУГО! (Ажурирање: Гледајте рекламу да бисте зауставили насилнике?! ТО ЈЕ ЛУДО! ИГРА ЈЕ САЗНА!)
Осећам се добро тако супер и желим да кажем да ценим огласе и друге коментаре, али тако је кул као учитељ и ако кажете да је ова апликација толико досадна или желите да избришете ову апликацију у Гоогле Плаи продавници🙄 Па, избришите је сами сте сами?! Не коментаришите преко глуме😒 Само реците да вам се не свиђа као (Можете ли да поправите грешке и наше проблеме попут поправљања реклама) или су они слепи?👨🦯👩🦯👨🦯👩🦯👨🦯👨 🦯 Зар нисте приметили да имају промоцију да плаћају без реклама без проблема 🙅♀досадно
Ова игра је добра, покушајте ово. Деца праве грешке, али неће моћи овом игром
Можете ли молим вас да поправите графику која је веома заостала и волим игру која само касни када притиснем сат, додај је не дозволи ми