Post by giwachmareter on Mar 7, 2022 17:15:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Word of the Day - Vocabulary ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Word of the Day - Vocabulary IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja begalinius taškus ▞▞▞
▞▞▞ Word of the Day - Vocabulary 2022 version ▞▞▞
Fishing Life Sporta spēles ngef
Ieškote sinonimų programos, kaip „Google“ susiejo tai su mano paieška, tai iš tikrųjų yra paslaptis? Buvo pašalintas, kai tik suprato, kad to neieškojo.
Puiku. Mėgsta kalbą ir žodžių žaismą
Dienos žodžio žodynas labai nuostabus ir nuostabūs rezultatai Man patinka ši programa labai naudinga.....
Word of the Day - Vocabulary Læring gbr
Gerai ačiū. Pridėkite ilgesnių ir sudėtingesnių žodžių.
labai gera programėlė. Bet manau, kad turėtų būti ir žodynas
Programa yra apgaulinga. Jis bus nukreiptas į „Play“ parduotuvę tik tada, kai spustelėsite 4 arba 5 žvaigždutes, kitaip bus parodytas netikras pranešimas, kad įvertinimas buvo paskelbtas. Be to, jame yra daug skelbimų.
Siaubingi skelbimai pasirodo kiekvieną kartą, kai einate į pagrindinį ekraną.
Dienos žodis yra nuostabi programa. Jo naudojimas yra labai paprastas. Man patinka ši programa. Ypač ši versija nuostabi.😇
ar galite įdėti pranešimą į savo programą? Aš visada pamirštu kiekvieną kartą atidaryti programą ir būtų labai naudinga, jei ją atnaujintumėte. AČIŪ nuostabi programa
per daug iššokančių skelbimų, negalėjau sutelkti dėmesio į žodžius
Viena geriausių programėlių.. joje yra nuostabių funkcijų..tai labai rekomenduojama programa.. ją labai patogu naudoti..😍😍
Kompensacija su trupučiu aiškinimo niekinė. Tikrai gali labai mylėti dėl to siaubingo fakto.
Per daug žodžių kasdieniame gyvenime niekada nenaudos ir nereikės. Man patinka galimybė išgirsti, kaip jie taisyklingai tariami.
Šioje programoje gausu skelbimų, o pagrindinė problema yra ta, kad šie skelbimai netinka jaunesniems nei 18 metų žmonėms ir dėl Dievo meilės, jei neturite ausinių arba jūsų įrenginio garsas nėra žemas, visi aplinkiniai girdės tą netinkamą garsą. iš to skelbimo. Šlykšti programa... bent jau nesugadink edukacinių programų.
Gyvatės
pilna reklamų, ne tokia įspūdinga!
Ar galime pakeisti dienas 2 ar savaitę 1 žodžiu
per daug skelbimų. šiaip geras.
Ši programa tiesiogine prasme yra puiki !!! Radau tikrai įdomių žodžių ir stebėtinai tai patobulino mano žodyną, o žinios apie anglų kalbos žodžius vis gerėjo! ☺ Mano patirtis buvo puiki, o naudoti šią programą yra taip paprasta, kaip tik gali būti! Jokio ekrano atsilikimo ar užšalimo, kaip maniau! Gerai tai, kad tuos žodžius, kurie jums atrodo svarbūs, galite surinkti tiesiog spustelėję „mėgstamiausius“! 🌟 Labai džiaugiuosi šia programa, naudokite ją, plz! Jei velniškai rimtai žiūrite į anglų kalbą!🎀
Nuostabu
Žodžiu
Labai erzina, kad jis automatiškai slenka aukštyn, kai naudoju kitą programą. Taip pat nepažymima, kiek žodžių išmokau.
Po velnių, vis daugiau pridedamų 👎
Puiku ir man labai patinka sąsaja. Būtų skyręs 4 ar daugiau žvaigždučių, jei nebūtų tiek daug skelbimų. SKELBIMAI LABAI erzina.
Erzinantys skelbimai! Suprantu, kad kūrėjai nori užsidirbti pinigų, bet tokia paslauga, kurioje man skaitant pasirodo atsitiktiniai skelbimai (TAIP IŠšokantys skelbimai), yra nepriimtina. pašalinti skelbimus. Iki tol pašalintas.
Word of the Day - Vocabulary Educación jfj
pilna reklamų
labai gremėzdiška sąsaja, neįtikėtinai sudėtinga, nebent mokate papildomai, o garso klipai pradedami per greitai, beveik nupjaunant žodžio užnugarį. akimirksniu jį pašalinus.
atrodo gerai...!!!👍
Ar galite padaryti taip, kad kasdien gaučiau pranešimą apie naują dienos žodį?
Per daug programų... rašoma ją pašalinus
Puiki programa, jei iš tikrųjų galėčiau ja naudotis, priedų kiekis yra beprotiškas ir erzina.
jame nėra paieškos juostos
Yra geras
Norėdami oZ yyyûyy6 jums 7u tx rūpintis YYY
Šešėliška vertinimo sistema... jei įvertini 3* ar mažiau, tai rodo „įvertinimas pateiktas“, bet iš tikrųjų taip nėra. Jei skirsite 4 arba 5 žvaigždutes, būsite nukreipti į „Play“ parduotuvę, kad atliktumėte tikrąjį įvertinimą. Toks luošas ir šešėlinis. Galiausiai, yra labai daug skelbimų. Pašalinkite kitą programą, kuri mažiau erzina.
Atsivėrė ir pasitiko skelbimas.... iki pasimatymo
patinka mokytis skirtingų žodžių!