Post by giwachmareter on Mar 7, 2022 17:02:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Countryball Potato Mayhem ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Countryball Potato Mayhem IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب بسیاری از نکات ▞▞▞
▞▞▞ Countryball Potato Mayhem 2022 version ▞▞▞
چرت اونم یک ستاره واسه نظر نوشتن
برای بهتر کردن این کار، مسابقه به 9999 برود، زمانی که من آن را انجام دادم، فقط به 105 می رسد.
من متاسفم که فقط دو ستاره بدهم. اما خواستگاری واقعاً کند است. لطفا ASAP آن را برطرف کنید.
سلام M. Nenad این بازی فوق العاده است و من واقعاً آن را دوست دارم اما وقتی من counrtyball و eneter meme creator را می خرم کشور متفاوتی وجود دارد یعنی آلمان را می خرم و وقتی وارد میم creator می شوم آلمان ندارم اما روسیه هلند دارم ... لطفا درستش کنید ولی این بازی عالیه
من این بازی جدید را دوست دارم! تبلیغات خیلی رایج نیستند بعلاوه هر تبلیغی به شما 25 سیب زمینی می دهد بازی را زنده نگه دارید!
حدس زدن آزمون کشوری وجود دارد. من آن را دوست دارم.
این بازی عالی است! دارای تعداد زیادی ویژگی و مکانیک است که بازی را جذاب می کند! من این بازی را پیشنهاد می کنم اگر در CountryBall زندگی می کنید!
این بازی سرگرم کننده است!
چندش آور
Wrere Malta 🇲🇹😅😳
آره! من به پولسکا به فضا شلیک کردم!! نه واقعا اما به اندازه کافی نزدیک! این بازی استرس زا است! اگر این کار را نکرده اید بهتر است این را امتحان کنید! تماشای توپ پولندبال خود به دیگری بسیار زیبا و جالب است! اما سیبزمینیهایی وجود دارند که کنترل جهنم را ایجاد میکنند، اما به هر حال نکته اینجاست! لطفا این برنامه را به خاطر POLSKAS امتحان کنید!
این بازی بد است، وقتی سعی می کنم با مردم بازی کنم همیشه به من نشان می دهد که به اینترنت نیاز دارم حتی اگر اینترنت من سریع است
بازی خوب (من از 9GAG به اینجا آمدم).
کسی نیست که چند نفره بازی کند
من آن را دوست دارم - یک مرد بریتانیایی تایید کرد
خیلی هم بد نیست ولی خوبه
🇯🇵
خوب است اما یک چیز را فراموش کردید: ترینیداد و توباگو
من به آن چهار ستاره می دهم اما این بازی عالی است
لطفاً یک بهروزرسانی ایجاد کنید، مانند اینکه میتوانید قدرتهایی مانند Cannonball، Speed، شکستناپذیر برای 20 ثانیه و Clone داشته باشید.
من به آن 5 می دهم، اما 4 به این دلیل است که کلاه های روی این ها در دستگاه، تبلت من شکسته است و نمی توان آن را تجهیز کرد.
این بازی خوبه ولی سرور بازیکن نداره.
Countryball Potato Mayhem Aksiyon qyzw
خوب است، اما می توانید پرچم تاریخی بیشتری اضافه کنید و 2 یا 1 مینی بازی اضافه کنید
خوب، این بازی سزاوار یک ستاره است زیرا روز بعد که بازی می کنم تمام پیشرفت من پاک می شود
من این را دوست دارم. این تبلیغات را به شما تحمیل نمی کند و واقعا سرگرم کننده است! :دی
سلام م. نناد من عاشق این بازی هستم اون کانتری بال خوبه مثل توپ نرم به نظر میاد روز خوبی داشته باشی ممنون!
من این بازی را دوست دارم من همه حالت ها را دوست دارم اما ساختن متن در میم creator کمی عجیب است اما هنوز 5 ستاره است
👍
من عاشق این بازی هستم! من فقط دو چیز برای پرسیدن دارم، درست مثل چند نفر دیگر، من یک حالت مبارزاتی و یک حالت مسابقات را دوست دارم. حالت مسابقات می تواند در جایی کار کند که دو تورنمنت، یک مسابقه مسابقه و مسابقات ضرب وشتم سیب زمینی وجود داشته باشد. این مسابقات برای مدتی ادامه خواهند داشت تا در نهایت به پایان می رسند و هر کسی که در طول رویداد بیشترین سیب زمینی را به دست آورد، برنده جایزه می شود، شاید مانند پوسته توپ کانتری خاص که تنها با برنده شدن در مسابقات بدست می آید.با تشکر
من آن را دوست دارم اما پاناما کجاست؟
بازی خیلی قشنگیه این یک اتلاف وقت حماسی است اما به نوعی آزاردهنده است زیرا آنقدر وارد بازی می شوم که فراموش می کنم در ابتدا چه کار می کردم.
من بازی را خیلی خوب دوست دارم، اما پاناما کجاست و دیدم که چند کشور دیگر نیز از دست رفته اند، همچنین بسیار خوب است که پرچم های قدیمی تری مانند یوگسلاوی اتریش-مجارستان وجود داشته باشد و شاید کشورهای دیگر اما فقط یک جدایی باشد.
کوزوو و آلبانی کجاست
بازی عالی آثار هنری خوبی است اما مشکلی وجود دارد که می خواهم آنلاین بازی کنم اما آیا کسی از آن استفاده می کند که چقدر پول هدر می دهد
Countryball Potato Mayhem የእንቅስቃሴ edic
من عاشق حدس زدن پرچم های اروپا و آفریقا هستم. نه اقیانوسیه یا قاره آمریکا
من واقعا دوست دارم سازنده این بازی چگونه به طرفداران و انتقادات گوش می دهد، شگفت انگیز است. اکثر سازندگان بازی طرفداران خود را نادیده می گیرند. (در حال خواندن نقدها بودم)
بازی عالی! و همچنین، devlog ها عالی هستند 😉
من عاشق مسابقه و بازی شل و ول پرندگان کانتری هستم که مورد علاقه من است
بازی شگفت انگیز! من هم عاشق هنر هستم
شما باید اسلحه ها را در حالت میم مانند ak یا musket اضافه کنید! برای ساختن جنگ کشوری!
بهترین بازی همیشه! از هند، من می توانم الگوهای رفتاری جدید بسازم، بازی های مختلفی وجود دارد. بهترین به عنوان برخی از بازی ها
من آزمونها را دوست دارم اما وقتی سعی میکنم یک بازی را انجام دهم، تنها هستم
برنامه عالی صادقانه! خیلی سرگرم کننده است! اگرچه متوجه شدم قزاقستان قزاق آجری نیست.
من عاشق این بازی هستم! من طرفدار توپ های روستایی و هموطنان هستم، و خوشحالم که این را پیدا کردم، و یک پیشنهاد دارم، شاید بتوانید یک پرچم سفارشی اضافه کنید، می توانید یکی از عکس ها را انتخاب کنید یا آن را بکشید، و در کل، یک بازی سرگرم کننده است، و من دوست دارم چگونه می توانید فیلم خود را بسازید!
Taken Souls: Blood Ritual 어드벤처 lals