Post by giwachmareter on Mar 7, 2022 16:59:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bake it ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bake it IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים אינסופיים הכל ▞▞▞
▞▞▞ Bake it 2022 version ▞▞▞
המשחק הזה מדהים, אני מאוד אוהב פינוקים מתוקים ויוצא לי לאפות אותם. לפעמים אתה יכול לקשט בדרך שלך ולמכור אותו. אבל תמיד בכל פעם שאתה זוכה להתאים תמונה של העוגה הלקוחות רוצים אותה. ממש טוב בהחלט 5 כוכבים!!!!!
אני מאוד אנהבת את האפליקציה הזאות היא ממש טובה
גרפיקה נחמדה ללא צליל והוסרו יותר מדי מודעות.
המשחק הזה לא טוב כל מה שאתה צריך לעשות זה להחזיק ופשוט לשרטט את קווי המתאר ללקוחות, בכל פעם שאני מנסה לצפות במודעה כדי לקבל פריטים חדשים תמיד כתוב שהוא לא זמין ואומר בבקשה לנסות שוב מאוחר יותר אבל יש לי את ה-wifi שלי עדיין עובד ובכל פעם שאני רואה לקוח 2x כסף אני מנסה לשרת אותו אבל זה עדיין אותו דבר בבקשה תקן את זה אני אתן רק שני ★★/★★★★★
אני אוהב את האפליקציה הזו, זה גורם לי להירגע, ואני אוהב את זה כי יש שפריצים, ציפוי, צבע, דפוס.. ועוד.. תודה רבה..
ממש כיף לי כשאני משחקת
משחק ממש כיף ממליצה הורד את המשחק הזה ואני נותנת לזה 5 כוכבים אבל עם יש פרסומות אז אפשר ללחוץ על מצב טיסה ואז לא יהיו יותר פרסומות ממליצה מאוד על המשחק הזה
המשחק הזה מבאס מאוד. אתה מקבל מודעה כל שנייה בסיסית. אל תבזבז את זמנך.
משחק מממממממש מלליץ אליו בטרוווווווווווווווווווווווווווווף של החיים שלכם תורידו אתם פשוט חיבים הורידו את הפלקציה הזואת גם אם אף פעם לא הצלחתם אתם חיבים
Bake it Casual ievb
יש יותר מדי פרסומות במשחק הזה. זה יהיה משחק נהדר אם היו לו פחות פרסומות, ואתה לא יכול לשחק את המשחק בלי Wi-Fi.
המשחק כיף אבל יותר מדי פרסומות והוא ממשיך להקפיא את הטלפון שלי.
אוקיי אדוני תודה על המשחק וזה נראה כמו מתמודד חזק מאוד פרויקט קאיו סה קורונדאל שזה לא הדבר היחיד שקשור לפריטים האלה וזה נראה נהדר והדרך היחידה שאני רואה את זה היא שהדבר היחידי הוא שהכי חשוב הוא שהסטטוס של המוצרים החדשים שלנו הוא גורם חשוב מאוד בחיים שלנו שזה דבר מאוד חשוב לעשות עם ביטוח החיים שלך והעסק שלך והעסק שלך והעסק שלך והעסק שלך והעסק שלך
הפרסומות יותר מדי!!! הפרסומות לא מפסיקות להגיע כמו כל דבר שאני עושה, פרסומות מגיעות בשיעור 2
Bake it Gelegenheitsspiele iped
ממש ממש כיףףףף
נוֹהֵב
אני מבין את הצורך במודעות, עם זאת, מודעה אחרי כל דבר שאתה עושה נראית קצת מוגזמת. המשחק לא שווה הורדה בגלל זה.
המשחק לא רע אבל יש יותר מדי פרסומות ואפילו צריך להשתמש ב-Wi-Fi
חוייה
זאת אפליקציה וואוו אני מת אליה!! רק אתמול הורדתי ואני מכור!!!
זה עצוב מאוד ליצור אפליקציה כזו שבה מודעות הן יותר מהמשחק עצמו. ולסיום, לא ניתן להשתמש באפליקציה אם חיבור לאינטרנט אינו פעיל. הוסר לאחר 2 דקות של משחק ולעולם לא ישתמש באף אפליקציה מהיוצר הזה. יש להסיר את האפליקציות שלך מהחנות.
די כיף, וקשה. לא נהיה משעמם, גם אחרי שאתה פותח הכל. שני דברים הרסו את זה. 1, יותר מדי מודעות. אני מבין שזו הדרך היחידה שבה אתה יכול להרוויח כסף, אבל אני לא חושב שיש צורך בהצגת מודעה אחרי כל פעילות בודדת. 2, מודעות לא מתאימות. זה הופך את המודעות התכופות ביותר לגרוע עוד יותר. אנא תקן את אלה, תודה.
מדהים שכל מי שמחפש להשיג את האפליקציה הזו צריך לפחות להתייחס אליה כדבר הטוב בה, שהיא מהנה ולא כל כך הרבה תוספות כך שלא תופצצו בתוספות
Bake it פנאי ypvt
אז פתחתי הכל. רציתי להמליץ על דברים אחרים שיכולים להיות כמו... עוגת שכבות כפולה או משולשת, יכולת לקשט את דפנות העוגה, ולא לעשות את כל ההזמנות אותו דבר חצי מהזמן... לא הייתי ממליץ המשחק הזה אלא אם כן אתה אוהב לקשט עוגה בלי הרבה מה לקשט
ממש כיפית
האפליקציה הזו מבאסת מדי ויש יותר מדי פרסומות😠😤😤המשחק הגרוע ביותר אי פעם אני לא ממליץ עליו בכלל😤
קקה סתם זה קקה
הבת שלי מאוד אוהבת את המשחק הזה
Bake it Ajanviete biuc
Opi Turkin Koulutus lglb
שוב כמו בכל משחק יש פרסומות שיפסיקו עם פרסומות גם פשוט פותחים את הנעילה וזה כל כך מעצבן
משחק מודעות. אתה צוחק עלי? אפילו לא שיחקתי במשחק הזה (זמן משחק) במשך 2 דקות וכבר היו לי שלוש מודעות של 30 שניות או יותר. נמחק
אפליקציית כיפית במיוחד מומלצת בחום.
משעמםםםםםםםםם
ברגע שאני מתחיל לשחק תוך 5 שניות מהמשחק קיבלתי ומודעה. אני מבין את הצורך בפרסומות אבל זו בדיחה.
זה ממש נחמד אבל זה ממש טיפשי. זה תמיד כאילו לא ברור ויש יותר מדי מודעות ואני באמת מבין אותך.
זה היה כיף בהתחלה אבל זה נהיה קצת קשה אבל אני מבין שזה יהיה משעמם אם היה לנו את זה כל כך קל.
משחק מדהים. אתה יכול לבדוק כמה אתה טוב באפיית עוגיות ועוגות. אבל מהי עוגיה או עוגה בלי קישוט? אתה יכול לקשט אותם בכל דרך שתרצה, אז התחל להוריד ותתחיל לשחק
טוב מאוד, אבל יש בעיה של מנעולים ותוספות
כיף אבל המשחק כל הזמן מציג פרסומות כל 5 שניות וזה ממש מעצבן 😐
מדהים כי אתה יכול שאנשים יגיעו לחנות ותוכל להגיש להם מה שהם ירצו. ואן אופה בכל צורה כמו אהבה אהבה, כוכב, סקוור, משולש, רומבוס, וכל צורה שתרצה
Bake it የተለመደ alz
קונספט חמוד רק צריך פקדים וגרפיקה מעודכנים.
זה משחק טוב אבל יש לו יותר מדי פרסומות וכשאני מכין את הבצק המשחק נסגר אוטומטית ואני צריך להתחיל מחדש ואני צריך לראות תוספת כדי לפתוח משהו זה מגוחך
כ ף !!!!!!